x32 (1)
Transport international

Transport rutier in toate tarile din Europa

Transportul international este activitatea principala care a stat la baza infiintarii companiei Amadeus Speed SRL, o activitate pe care o facem din anul 2014. Pe acest segment colaboram cu importatori, producatori dar si companii mari de logistica care au nevoie de transporturi exclusive sau grupaje.

Depozitare marfa

Spatiu depozitare marfa 500 mp

Detinem un spatiu de depozitare marfa care se intinde pe o suprafata de 500 mp. Astfel clientii nostri beneficiaza de un spatiu de stocare si/sau crossdock cu posibilitatea expedierii zilnice a paletilor catre destinatia finala din Romania sau Europa.

img
x32 (1)
Transport intern

Distributie marfa paletizata in Romania

Prin acest serviciu ne adresam clientilor: importatori, distribuitori, producatori care au nevoie de livrari multiple/locatie in 24h/48h oriunde in Romania.

Taxa acestui serviciu va fi calculata pe palet in functie de: dimensiune, greutate si localitatea de destinatie. Marfa pe palet poate ajunge pana la o inaltime de 2.20 m, cu o greutate de maxim 1.200 kg.

img
Amadeus Speed

Suntem membrii Pall-Ex Romania

Deoarece rezonam cu principiile Pall-EX (servicii de calitate, transparenta, comunicare de calitate si standarde ridicate de munca), in 2021 am decis sa devenim membri Pall-Ex Romania, facand astfel parte dintr-un grup de firme cu renume in domeniul transporturilor si logisticii.

Prin apartenenta la aceasta retea clientii nostri beneficiaza de cea mai buna retea de distributie marfa paletizata la nivel national si european in toate cele 27 de tari membre ale uniunii europene.

Parc auto

Detinem autoutilitare si camioane de ultima generatie adaptate pentru transportul de marfuri paletizate si voluminoase.

  • Autoutilitare cu MTMA  3,5T (1,5T incarcatura) cu urmatoarele dimensiuni: 4,2/2,2/2,3 (L*l*h) – prelate incarcabile pe lateral, unele prevazute cu lift ridicator la spate si transpalet;
  • Camionete cu MTMA 7,49T (3T incarcatura) cu urmatoarele dimensiuni: 6,2/2,48/2,5 (L*l*h) – prelate incarcabile pe lateral, unele prevazute cu lift ridicator la spate si transpalet;
  • Autocamioane cu MTMA 40T (24,3T incarcatura) cu urmatoarele dimensiuni: 13,6/2,48/3 (L*l*h) – prelate incarcabile pe lateral si pe partea de sus, pentru transportul marfurilor voluminoase (101mc).
  • Autocamioane cu MTMA 40T (25,2T incarcatura) cu urmatoarele dimensiuni: 13,6/2,48/2,8 (L*l*h) – prelate incarcabile pe lateral si pe partea de sus. Echipate si pentru transportul de marfuri ADR (colete) periculoase.