x32 (1)
Despre noi

Lideri in servicii de transport marfuri

Fondata in anul 2014, Amadeus Speed SRL este o companie de transport national si international. Amadeus Speed ofera servicii de logistica si transport rutier pentru companii din Romania si Europa, de la cele simple la cele mai complexe industrii. La Amadeus Speed, suntem dedicati sa va indeplinim toate nevoile, incepand de la ridicarea transportului sursa pana la destinatia finala.

Inca de la infiintarea noastra, ne-am dovedit a fi un expeditor sigur, fiabil si bazat pe calitate. Suntem un partener de transport important pentru numeroase companii mici, mijlocii si mari, reteaua noastra este extinsa si international, asigurandu-va ca transportul dvs. poate fi livrat aproape oriunde. Amadeus Speed se concentreaza exclusiv pe oferirea de solutii adecvate pentru compania dumneavoastra, deoarece suntem constienti ca fiecare afacere are provocari unice de transport si logistica. suntem dedicati serviciilor de calitate prin munca grea, inovatie si onestitate. Tratam fiecare expediere cu cea mai mare grija, urgenta si importanta. 100% satisfactia clientilor este obiectivul nostru de fiecare data cand sunt furnizate serviciile noastre.

Misiunea noastra este de a ne dezvolta si imbunatati constant serviciile pe baza feedback-ului clientiilor nostri.

Viziunea noastra este aceea a unei companii in care specialistii nostri in transport, colaboreaza strans cu clientii nostri, pentru a intelege mai bine problemele lor legate de transport si logistica, pentru a presta servicii mai bune si pentru a fi considerati un partener de incredere in domeniul transportului si a logisticii.

truck
Realizari

Experienta noastra constituie un avantaj pentru dvs.

Avem o experienta vasta in domeniul transportului de marfuri si un numar semnificativ de clienti multumiti.

200 +

Clienti multumiti

27 +

Tari Europene
Servicii

Serviciile noastre

Transport rutier de marfuri in U.E.

img

Distributie marfa paletizata in Romania

Depozitare marfa paletizata

Amadeus Speed

De ce sa alegi Amadeus Speed?

Rapid, aici si acum

Ne adaptam cerintelor tale, suntem prompti in preluarea marfii si rapizi in livrarea ei.

Parteneri pe termen lung

Suntem un partener pe care te poti baza, si care intotdeauna iti ofera cele mai bune solutii, adaptandu-ne la ritmul in care evolueaza business-ul tau.

In siguranta spre destinatie

Stii mereu unde este marfa ta, ai certitudinea ca va ajunge la destinatie in siguranta si garantia asigurarii.

x32 (1)

8 +

Ani de experienta
Experienta

O companie pe care te poti baza

De ani de zile suntem parteneri de incredere pentru sute de companii. Acest lucru dovedeste ca suntem intradevar o companie serioasa care colaboreaza cu clientii sai pe termen lung.

img
Galerie

Galerie foto